Google Mijn Bedrijf update: extra opties voor bedrijfsidentiteit en promoties

4 Jul, 2019 | Google Mijn Bedrijf, SEO

Google Mijn Bedrijf - Zomerupdate 2019

Meer dan 150 miljoen bedrijven hebben een bedrijfsvermelding aangemaakt op Google Mijn Bedrijf. In mijn artikel ‘10 praktische tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen’ vertelde ik hoe je het optimale uit je vermelding kan halen. Afgelopen maand lanceerde Google een nieuwe update voor Google Mijn Bedrijf met een aantal fijne nieuwe functionaliteiten. In dit artikel lees je over alle nieuwe mogelijkheden, zodat je je competitie voor kunt blijven.

In mijn artikel ‘Nieuw in Google Mijn Bedrijf: extra opties voor bedrijfsidentiteit en promoties‘ op Frankwatching.com praat ik je helemaal bij over de nieuwste updates van Google Mijn Bedrijf.

Lees hier het volledige artikel.

Meer weten over dit onderwerp?

Stuur me een berichtje. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.