Nieuwe webshop laten maken?

Steeds meer mensen vinden hun weg naar online webwinkels. Een webshop biedt daarom voordelen voor ondernemers om extra omzet te genereren. Voor MKB’ers ontwikkel ik betaalbare, professionele en effectieve webshops.

Slimme webshop

Een webshop die ook daadwerkelijk verkoopt

Webshops zijn dynamisch. Ze groeien mee met het bedrijf en doelstellingen. Het is belangrijk dat jouw webshop hierop is voorbereid.

N

Gebouwd in WooCommerce, Magento of LightSpeed

N

Responsive ontwerp

N

Zoekmachine vriendelijk

Werkzaamheden

Direct bovenaan in de zoekresultaten

Met SEA, of Search Engine Advertising, maak je gebruik van de advertentiemogelijkheden van zoekmachines als Google en Bing. Doordat je jouw advertenties heel gericht op bepaalde zoekwoorden kan richten, worden de advertenties heel relevant voor potentiële klanten.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en  corporates met hun online marketing inspanningen.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen (online) een kop koffie drinken. Ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Werkwijze webshop bouwen

1. Ontmoeting

Daar begint het mee. Zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we heen willen. Bij voorkeur bij jou op locatie, zodat ik een indruk kan krijgen van jouw bedrijf.

2. Ontwikkeling

De productie is in volle gang. Wees gerust, ook hier krijg je een kijkje in de keuken. Je ontvangt snel toegang tot de ontwikkelomgeving. Zo weet je precies hoe het project er voor staat.

3. Lancering

Na de technische implementatie vindt er nog een optimalisatieronde plaats. Zijn we beiden volledig tevreden over het eindresultaat? Dan pas zetten we de website online.
Case

drbrowns.nl

Dr. Brown’s is de producent van (medische) babyflessen en spenen, welke wereldwijd worden geadviseerd door artsen.
N

Ontwikkeling B2C webshop

N

Digitalisering B2B bestelproces

N

Conversie optimalisatie

Dr Browns Website

De voordelen van een door mij ontwikkelde webshop

Toekomstbestendig

Op basis van jouw bedrijf en ambities kiezen we een CMS die aansluit bij je huidige wensen en die van later. Of dit nu WooCommerce, Magento of Lightspeed is. Zo weet je zeker dat je een goede basis hebt.

Optimalisaties

Ervaring leert dat bij veel websites tijdens de ontwikkeling niet is nagedacht over SEO of conversies. Door mijn achtergrond in online marketing neem ik dit direct mee in de ontwikkeling van jouw website.

Onderhoud

Na oplevering bied ik uiteraard nog ondersteuning. Onderhoud en beheer helemaal uitbesteden? Ook dat is mogelijk. Hiervoor biedt ik verschillende opties om je website altijd up-to-date te houden.

Meer over webshop ontwikkeling

Ontwikkel je ook websites?
Uiteraard! Het ontwikkelen van een webshop door mij is zeker mogelijk. Direct bij het ontwikkelen van je nieuwe website, of later inbouwen als nieuwe module in je reeds bestaande website.
Wat kost het bouwen van een webshop

Het budget voor een nieuwe webshop is sterk afhankelijk van de omvang van het project. Vanwege mijn achtergrond in (technische) SEO ligt mijn prijs hoger dan je bij een studentenbedrijf zal betalen, maar lager dan een groot marketingbureau.

Ben je benieuwd naar een inschatting voor jouw project? Neem dan even contact met mij op via 06 – 8379 2049. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en bespreek het budget graag met je.

Hoe lang duurt het traject?
Het ontwikkelen van een website is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het om het vernieuwen van een bestaande website en is de content reeds beschikbaar? Wordt er een externe designer aangehaakt om een ontwerpvoorstel te maken? Zo zijn er allerlei vragen die opkomen bij de start van het project. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij deze punten en komen we samen tot een actieplan.

Gemiddeld duurt een ontwikkelingsproject tussen de 4 en 6 weken vanaf de start van het project.

Wat gebeurt er na de oplevering?

Na oplevering zal er in eerste instantie gekeken worden naar het bezoekersgedrag van de mensen die op jouw nieuwe webshop komen. Als hieruit blijkt dat de webshop nog geoptimaliseerd moet worden dan zal ik deze tweaks volledig gratis doorvoeren.

Mijn webshops worden ontwikkeld met het idee dat je zelf hiermee aan de slag kunt. Echter heb ik gemerkt dat klanten het fijn vinden om werkzaamheden aan de webshop uit te besteden. Ik biedt daarom verschillende onderhoudscontracten aan.

9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.