10 praktische tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen

9 Jan, 2019 | Google Mijn Bedrijf, SEO

Google Mijn bedrijf tips

Grote kans dat ook jij – net als vele anderen – je zoektocht naar een lokaal bedrijf of dienstverlening vanuit Google Maps bent gestart. Als bedrijf kun je hier niet (meer) omheen. Toch zie ik dat er nog genoeg bedrijven zijn die weinig met hun vermelding doen. En dat is jammer, want je kunt hier direct een goede indruk mee maken op potentiële klanten die via Google (Maps) op zoek zijn naar een specifieke dienstverlening. Ik help je daarom graag op weg naar een volledig ingerichte vermelding.

In mijn artikel ‘10 praktische tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen‘ op Frankwatching.com geef ik tien tips waarmee ondernemers en online marketeers van hun bedrijfsvermelding een succes kunnen maken.

Lees hier het volledige artikel.

Meer weten over dit onderwerp?

Stuur me een berichtje. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.