Interim Online Marketeer nodig?

Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig op je online marketingafdeling of mis je een expertise binnen je team? Dan is het fijn om een flexibele online marketeer in te huren die voor korte of lange projecten bij jou op locatie komt werken.

Online marketeer inhuren

Aan de slag met een interim online marketeer

Als interim online marketeer wordt ik onderdeel van jouw online marketing team. Je kunt mij inzetten voor advies en het uitvoeren van werkzaamheden, óók als je nog moet beginnen met ‘online’. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

N

Online strategie bepalen

N

Zoekmachine marketing (SEO én SEA)

N

Conversie optimalisatie

N

Meten en analyseren online doelstellingen

Werkzaamheden

Krijg antwoord op je online marketing vragen

Met mijn specialistische kennis van verschillende online marketing kanalen en jarenlange ervaring als all-round online marketeer help ik jouw onderneming verder groeien.

Samen kijken we naar je huidige marketingkanalen, je resultaten en gaan we aan de slag met het vergroten van jouw merkbekendheid en het verhogen van je conversies.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en hier en daar een corporate met hun online marketing inspanningen. Zowel op afstand als op locatie.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Waarom een freelance online marketing

specialist inschakelen?

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

Ervaring

Freelance online marketing specialisten werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen we veel verschillende werkervaring op en kunnen we dit weer in de praktijk toepassen.

Kennisdeling

Een freelance online marketeer werpt een frisse blik op jouw bedrijf en deelt graag zijn kennis en ervaring waarmee je als organisatie ook zelf aan de slag kunt. 

Case

manpower.nl

Bij Manpower (onderdeel van ManpowerGroup) doen ze aan uitzenden, detachering en werving & selectie. Hierbij staat de mens altijd voorop.

N

Twee dagen per week op locatie

N

Ondersteuning marketingafdeling

N

Analyses en dashboarding

Manpower website

Expertises

Meer informatie

Wat is het voordeel van een interim online marketeer?

Het inhuren van een interim online marketeer biedt meerdere voordelen tegenover het aannemen van eigen personeel. Zo heb je niet te maken met werkgeverslasten als pensioen, doorbetaling bij ziekte of trainingen. Dit regel ik zelf namelijk.
Een andere belangrijke reden om te kiezen voor interim personeel is het flexibel in kunnen zetten hiervan tijdens het (zwangerschaps)verlof, vakanties en ziekte van vast personeel. Je zit namelijk niet aan lange contracten vast. Start je met een project waar je handen te kort komt? Dan huur je mij enkel voor dit project in en kan er daarna opnieuw gekeken worden of we een nieuwe samenwerking aangaan.

Wat doet een interim online marketeer?
Een interim online marketeer heb je in verschillende soorten en maten. De een is allround marketeer en de ander focust zich op één of meerdere expertises. Ik ben van mening dat je als online marketeer van alle specialismen kennis moet hebben van alle kanalen binnen online marketing om deze efficiënt in te zetten. Ik ben daarom allround inzetbaar binnen jouw organisatie, maar ook als specialist in SEO, SEA, conversie optimalisatie en web analyse.
Hoe lang duurt een interim traject?
De duur van een project of samenwerking is geheel afhankelijk van de afspraken die wij samen vooraf maken. In principe werk ik interim op basis van minimaal één dag in de week voor een minimale looptijd van één maand.
Wil je het contract aangaan voor een langere periode of meer dagen in de week, dan hangen hier natuurlijk andere voorwaarden aan vast (waaronder een gunstiger uurtarief) dan flexibel maandelijks op- en afschalen. Alles is bespreekbaar en wordt vastgelegd voordat we de samenwerking starten. Zo weten we beide waar we aan toe zijn.
9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.