Interim Online Marketeer

Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig op je online marketingafdeling of mis je een expertise binnen je team? Dan is het fijn om een flexibele online marketeer in te huren die voor korte of lange projecten bij jou op locatie komt werken.

Davey Smit

Specialist met ruim
10 jaar ervaring

Werkzaamheden

Antwoord op je online marketing vragen

Met mijn specialistische kennis van verschillende online marketing kanalen en jarenlange ervaring als all-round online marketeer help ik jouw onderneming verder groeien.

Samen kijken we naar je marketingkanalen, je resultaten en gaan we aan de slag met het vergroten van jouw merkbekendheid en het verhogen van je conversies.

Online marketeer inhuren

Aan de slag met een
interim online marketeer

Als interim online marketeer wordt ik onderdeel van jouw online marketing team. Je kunt mij inzetten voor advies en het uitvoeren van werkzaamheden, óók als je nog moet beginnen met ‘online’. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

N

Online strategie bepalen

N

Zoekmachine marketing (SEO én SEA)

N

Conversie optimalisatie

N

Meten en analyseren online doelstellingen

Waarom een interim online marketing specialist inschakelen?

Felixibile freelancer

Flexibel

Korte lijnen en eenvoudig de (tijdelijke) drukte op de werkvloer opvangen, zelfs als interimmer bij jullie op kantoor.

Ervaren freelancer

Ervaring

Direct de systemen en organisatie snappen door jarenlange ervaring is wat je met een interim online marketeer in huis haalt.

Kosten freelancer

Kennisdeling

Nauwe samenwerking met jouw personeel of collega’s zorgt er voor dat ik mijn kennis kan overdragen binnen de organisatie. 

Meer informatie

Wat is het voordeel van een interim online marketeer?

Het inhuren van een interim online marketeer biedt meerdere voordelen tegenover het aannemen van eigen personeel. Zo heb je niet te maken met werkgeverslasten als pensioen, doorbetaling bij ziekte of trainingen. Dit regel ik zelf namelijk.
Een andere belangrijke reden om te kiezen voor interim personeel is het flexibel in kunnen zetten hiervan tijdens het (zwangerschaps)verlof, vakanties en ziekte van vast personeel. Je zit namelijk niet aan lange contracten vast. Start je met een project waar je handen te kort komt? Dan huur je mij enkel voor dit project in en kan er daarna opnieuw gekeken worden of we een nieuwe samenwerking aangaan.

Wat doet een interim online marketeer?

Een interim online marketeer heb je in verschillende soorten en maten. De een is allround marketeer en de ander focust zich op één of meerdere expertises. Ik ben van mening dat je als online marketeer van alle specialismen kennis moet hebben van alle kanalen binnen online marketing om deze efficiënt in te zetten. Ik ben daarom allround inzetbaar binnen jouw organisatie, maar ook als specialist in SEO, SEA, conversie optimalisatie en web analyse.

Hoe lang duurt een interim traject?
De duur van een project of samenwerking is geheel afhankelijk van de afspraken die wij samen vooraf maken. In principe werk ik interim op basis van minimaal één dag in de week voor een minimale looptijd van één maand.
Wil je het contract aangaan voor een langere periode of meer dagen in de week, dan hangen hier natuurlijk andere voorwaarden aan vast (waaronder een gunstiger uurtarief) dan flexibel maandelijks op- en afschalen. Alles is bespreekbaar en wordt vastgelegd voordat we de samenwerking starten. Zo weten we beide waar we aan toe zijn.
9.3

Hallo,

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en  corporates met hun online marketing inspanningen.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen (online) een kop koffie drinken. Ik adviseer je graag!

Mijn expertises

SEO

Organisch gevonden worden via zoekmachines d.m.v. technische optimalisaties, content en autoriteit.

SEA

Direct zichtbaar bij de juiste doelgroep en op het juiste moment in zoekmachines door te adverteren.

Webanalyse

Meten is écht weten. Implementatie en configuratie van de juiste meetinstrumenten is essentieel.

Conversie Optimalisatie

Zet bezoekers om in euros. Met CRO kijken we samen naar je website en verbeteren we de pijnpunten.

Affiliate marketing

Laat andere bedrijven jouw merk promoten in ruil voor een commissie. Uiteraard met volledige controle.

E-mail marketing

Simpelweg je nieuwsbrief uitsturen kan niet meer. Hoe om te gaan met een lage CTR en de AVG?

Cases
Mijn werk

De afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten, collega's en partners samen mogen werken. Maar wat vinden zij eigenlijk van de diensten die ik lever? Dat vertellen ze je graag!

 

Succesvolle implementatie van Server Side Tagging (SST)

LeasePlan

Klanten aan het woord
Zij weten het beter

De afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten, collega's en partners samen mogen werken. Maar wat vinden zij eigenlijk van de diensten die ik lever? Dat vertellen ze je graag!

“Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken.”

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Ik heb 2 jaar met Davey samengewerkt en ik heb hem leren kennen als een gedreven, betrouwbare en nauwkeurige online marketeer.

Nienke van Ettinger
Digital Marketing Specialist, GROHE