SEA Specialist nodig?

Direct zichtbaar voor potentiële klanten in de zoekresultaten van Google andere zoekmachines? Dan doe je er goed aan om een sterke advertentiestrategie neer te zetten. Een SEA specialist biedt uitkomst.

Aan de slag met een expert

Wat doet een SEA specialist precies?

Als SEA specialist ontwikkel ik een op maat gemaakt strategisch plan waarmee je gegarandeerd gaat scoren. Al een ingericht SEA account, maar heb je graag een second-opinion? Ook daarmee kan ik je helpen!

Werkzaamheden

Direct bovenaan in de zoekresultaten

Met SEA, of Search Engine Advertising, maak je gebruik van de advertentiemogelijkheden van zoekmachines als Google en Bing. Doordat je jouw advertenties heel gericht op bepaalde zoekwoorden kan richten, worden de advertenties heel relevant voor potentiële klanten.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en  corporates met hun online marketing inspanningen.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen (online) een kop koffie drinken. Ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

De voordelen van een SEA specialist

Case

drbrowns.nl

Dr. Brown’s is de producent van (medische) babyflessen en spenen, welke wereldwijd worden geadviseerd door artsen.

N

Ontwikkeling B2C webshop

N

Digitalisering B2B bestelproces

N

Conversie optimalisatie

Waarom een freelance SEA specialist?

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

Ervaring

Freelance advertentiespecialisten werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen we veel verschillende werkervaring op en kunnen we dit weer in de praktijk toepassen.

Kosten

In tegenstelling tot een online marketingbureau heeft een ZZP’er geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Meer over SEO

Waarom een SEA specialist inhuren?

Adverteren in zoekmachines is de afgelopen jaren een stuk complexer geworden. Vroeger voegde je eenvoudig zoekwoorden toe in Google Ads (voorheen Google Adwords) en maakte je een aantal advertentie teksten aan.

Tegenwoordig zijn het aantal mogelijkheden in Google Ads een stuk uitgebreider. Denk aan remarketing, waarbij je specifiek jouw websitebezoekers een advertentie laat zien. Of wat dacht je van bodaanpassingen op basis van apparaat of locatie?

Ik kan als SEA expert jouw bedrijf hierin adviseren en ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.