Conversie Optimalisatie Specialist nodig?

Jullie website heeft een hoog aantal bezoekers, maar het aantal verkopen of inschrijvingen valt erg tegen. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om een conversie optimalisatie (CRO) specialist in te schakelen.

Aan de slag met een expert

Wat doet een Conversie Optimalisatie Specialist?

Als conversie optimalisatie specialist kijk ik naar het conversieproces van jouw website of webshop en analyseer de mogelijkheden om het conversiepercentage te laten stijgen.

Werkzaamheden

Meer omzet met hetzelfde aantal bezoekers

Door het effectief inzetten van online marketing haal je maandelijks een hoger aantal bezoekers je website binnen. Hoe hoger deze aantallen, hoe interessanter het is om het conversiepercentage te verhogen. Bij grote aantallen bezoekers kan een stijging van 1% al tientallen tot honderden euro’s extra omzet zorgen.

Een conversie specialist kijkt naar de conversiefunnel van jouw website en welke optimalisaties hierin doorgevoerd kunnen worden. Door middel van A/B-testen wordt gecontroleerd of de beoogde aanpassingen effectief zijn.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en  corporates met hun online marketing inspanningen.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen (online) een kop koffie drinken. Ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

De voordelen van een CRO specialist

Case

drbrowns.nl

Dr. Brown’s is de producent van (medische) babyflessen en spenen, welke wereldwijd worden geadviseerd door artsen.

N

Ontwikkeling B2C webshop

N

Digitalisering B2B bestelproces

N

Conversie optimalisatie

Waarom een freelance CRO specialist?

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

Ervaring

Freelance conversie consultants werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen we veel verschillende werkervaring op en kunnen we dit weer in de praktijk toepassen.

Kosten

In tegenstelling tot een online marketingbureau heeft een ZZP’er geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Meer over conversie optimalisatie

Waarom een conversie optimalisatie specialist inschakelen?

 

Een conversie specialist helpt je het uiterste uit jouw website te halen.

Ik kan als conversie optimalisatie specialist jouw bedrijf hierin adviseren en ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb geen webshop. Heb ik een conversiespecialist nodig?

Conversies zijn niet enkel aankopen in webshops. Een conversie kan ook een inschrijving voor jullie nieuwsbrief zijn, of telefonisch contact opnemen met de sales afdeling.

9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.