Featured snippets: met jouw website bovenaan in Google

7 Aug, 2018 | SEO

Featured snippets

“Wat is Netflix?”“Wanneer mag ik met pensioen?”“Hoeveel verdient een piloot?”. Zomaar een aantal vragen die je aan Google kunt stellen. Wat deze vragen gemeen hebben? Google laat je direct het antwoord zien. Het antwoord wordt weergegeven in een featured snippet en biedt grote kansen voor SEO. In dit artikel lees je er meer over.

In mijn artikel ‘10 praktische tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen‘ op Frankwatching.com geef ik tien tips waarmee ondernemers en online marketeers van hun bedrijfsvermelding een succes kunnen maken.

Lees hier het volledige artikel.

Meer weten over dit onderwerp?

Stuur me een berichtje. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.