Nieuwe website laten maken?

Een website laat zien wie jij bent als bedrijf en wat je te bieden hebt. Het is je online visitekaartje en voor velen de eerste indruk die zij van jou en je bedrijf krijgen. Een aantrekkelijke, moderne en gebruiksvriendelijke website helpt je hierbij.

Moderne website

Een website laten maken waar je écht wat aan hebt

Websites zijn dynamisch. Ze groeien mee met het bedrijf en doelstellingen. Het is belangrijk dat jouw website hierop is voorbereid.

N

Gebouwd in WordPress

N

Responsive ontwerp

N

Zoekmachine vriendelijk

Werkzaamheden

Direct bovenaan in de zoekresultaten

Met SEA, of Search Engine Advertising, maak je gebruik van de advertentiemogelijkheden van zoekmachines als Google en Bing. Doordat je jouw advertenties heel gericht op bepaalde zoekwoorden kan richten, worden de advertenties heel relevant voor potentiële klanten.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en  corporates met hun online marketing inspanningen.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen (online) een kop koffie drinken. Ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Werkwijze website bouwen

Case

petplan.nl

Petplan is ’s werelds meest ervaren huisdierenverzekeraar met verzekeringen voor honden, katten, konijnen en papagaai-achtigen.
N

WordPress CMS

N

Ontwikkeling aanvraagstraat

N

Vereenvoudigen online declaraties

Petplan website

De voordelen van een door mij ontwikkelde website

WordPress

Gebruiksvriendelijkheid om de website zelf aan te kunnen passen en beheren staat voorop. Daarom kies ik voor de meeste websites voor WordPress als CMS. Voeg eenvoudig en snel nieuwe functionaliteiten toe.

Optimalisaties

Ervaring leert dat bij veel websites tijdens de ontwikkeling niet is nagedacht over SEO of conversies. Door mijn achtergrond in online marketing neem ik dit direct mee in de ontwikkeling van jouw website.

Onderhoud

Na oplevering bied ik uiteraard nog ondersteuning. Onderhoud en beheer helemaal uitbesteden? Ook dat is mogelijk. Hiervoor biedt ik verschillende opties om je website altijd up-to-date te houden.

Meer over website ontwikkeling

Ontwikkel je ook webshops?
Uiteraard! Het ontwikkelen van een webshop door mij is zeker mogelijk. Direct bij het ontwikkelen van je nieuwe website, of later inbouwen als nieuwe module in je reeds bestaande website.
Aan welk budget moet ik denken?
Het budget voor een nieuwe website is sterk afhankelijk van de omvang van het project. Vanwege mijn achtergrond in (technische) SEO ligt de prijs hoger dan je bij een studentenbedrijf zal betalen, maar lager dan een groot marketingbureau.

Ben je benieuwd naar een inschatting voor jouw project? Neem dan even contact met mij op via 06 – 8379 2049. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en bespreek het budget graag met je.

Hoe lang duurt het traject?
Het ontwikkelen van een website is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het om het vernieuwen van een bestaande website en is de content reeds beschikbaar? Wordt er een externe designer aangehaakt om een ontwerpvoorstel te maken? Zo zijn er allerlei vragen die opkomen bij de start van het project. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij deze punten en komen we samen tot een actieplan.

Gemiddeld duurt een ontwikkelingsproject tussen de 4 en 6 weken vanaf de start van het project.

Wat gebeurt er na de oplevering?
Na oplevering zal er in eerste instantie gekeken worden naar het bezoekersgedrag van de mensen die op jouw nieuwe website komen. Als hieruit blijkt dat de website nog geoptimaliseerd moet worden dan zal ik deze tweaks volledig gratis doorvoeren.

De websites worden ontwikkeld met het idee dat je zelf hiermee aan de slag kunt. Echter heb ik gemerkt dat klanten het fijn vinden om werkzaamheden aan de website uit te besteden. Ik biedt daarom verschillende onderhoudscontracten aan.

9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.