Referenties van klanten

10+ jaar ervaring

80+ klanten geholpen

Gem. beoordeling: 9

Interim beschikbaar

Klanten aan het woord
over mij en mijn werk

De afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten, collega’s en partners samen mogen werken. Maar wat vinden zij eigenlijk van de diensten die ik lever? Dat vertellen ze je graag!

 

Davey Smit

Aanbevelingen

“Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten.”

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

“Met Davey heb ik al eerder gewerkt en door mijn goede ervaring toen heb ik deze samenwerking voortgezet voor mijn nieuwste website.

Davey is goed bereikbaar, werkt snel, is punctueel en betrouwbaar in wat hij zegt en beloofd. Kortom ik zou hem zeker aanraden aan anderen.”

Meta Herman de Groot
Therapeut / Coach, MhDG

“Davey heeft mij geholpen met het vernieuwen van mijn website/webshop en het onderhoud hiervan. Het is fijn dat Davey altijd beschikbaar is voor vragen en deze zsm probeert op te lossen. Ook denkt hij mee als ik ergens hulp bij nodig heb.”

Carmen van der Klooser
Business Owner, CURMS

“Ik heb 2 jaar met Davey samengewerkt en ik heb hem leren kennen als een gedreven, betrouwbare en nauwkeurige online marketeer. Davey is een expert op het gebied van (technische) SEO en webanalyse en ik heb veel van hem mogen leren! Daarnaast is hij ook gewoon een fijn persoon en heel prettig om mee te werken. Een aanwinst voor elk marketingteam!”

Nienke van Ettinger
Digital Marketing Specialist, GROHE

“De (technische) kennis van Davey is van toegevoegde waarde binnen Online Marketeers. Enorme ontwikkeling door gemaakt op diverse specialismen binnen online marketing. Niet bang voor het stellen van de juiste vragen en de vinger op de zere plek. Zorgt voor een heldere blik op zaken. Direct en resultaatgericht.”

Fabian Slosse
Manager, Online Marketeers

“Mede dankzij zijn technische achtergrond is Davey een waardevolle toevoeging geweest tijdens diverse projecten die wij voor Online Marketeers samen hebben gedaan. Hij blinkt uit op het gebied van data analyse, CRO, (technische) SEO en digital advertising. Davey is daarnaast enorm gedreven om zich te blijven ontwikkelen, zowel op vakgebied inhoudelijk als persoonlijk vlak. Fijn om hem in je team te hebben!”

Nienke Zijsling
Collega, Online Marketeers

“Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past (qua marketing en lay-out). Samenwerken met Davey vonden we erg prettig; hij staat altijd klaar voor vragen, kan snel schakelen, ideeën vertalen in weboplossingen en werkt snel en geordend.”

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

Cases
Mijn werk

De afgelopen jaren heb ik met tientallen klanten, collega's en partners samen mogen werken. Maar wat vinden zij eigenlijk van de diensten die ik lever? Dat vertellen ze je graag!

 

Succesvolle implementatie van Server Side Tagging (SST)

LeasePlan