Freelance webanalist

Wil jij dat jouw bedrijfswebsite beter wordt gevonden in de zoekmachines van Google en Bing?  Zonder dat je voor elke klik naar jouw website moet betalen? Dan is het goed om zoekmachine-optimalisatie -of SEO- onderdeel te maken van jouw online marketingstrategie. Een SEO specialist biedt uitkomst.

Als SEO specialist kijk ik naar jouw website of webshop en analyseer de mogelijkheden om de website op een duurzame wijze te laten stijgen in de zoekresultaten.

De voordelen van web analyse

agsdi-analysis

Goed meetbaar

De effecten van zoekmachine optimalisatie zijn goed meetbaar in Google Analytics. Zijn de resultaten niet naar verwachting? Dan kan er eenvoudig worden bijgestuurd.

agsdi-zoom

Duurzame investering

Bij adverteren betaal je per klik naar je website. Zodra je website organisch begint te stijgen op belangrijke zoekwoorden in de zoekresultaten hoef je niet voor iedere klik te betalen.

agsdi-target

Invloed op SEA-campagnes

SEO en SEA versterken elkaar. Het hebben van sterke en relevante landingspagina’s en een snelle website dragen bij aan een hogere kwaliteitsscore (en dus lagere kosten) in Google Ads. 

Een webanalist zorgt er voor dat je weet wat er op jouw website gebeurd.

Uiteraard kan je elke maand honderden tot enkele duizenden euro’s stoppen in het online adverteren, maar hoe fijn is het als klanten zelf hun weg weten te vinden naar jouw website?

Het doel van een SEO optimalisatieplan is de huidige knelpunten van je website blootleggen en een advies neerleggen over de benodigde verbeteren. Met mijn specialistische kennis van deze online marketing kanalen en jarenlange ervaring help ik jouw onderneming verder groeien.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en hier en daar een corporate met hun online marketing inspanningen. Zowel op afstand als op locatie.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

Waarom een freelance
webanalist?

agsdi-adjust-circle-vert

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

agsdi-learn

Ervaring

Freelance webanalisten werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen ze veel verschillende werkervaringen op en kunnen ze dit weer in de praktijk toepassen.

agsdi-rocket

Kosten

In tegenstelling tot een online marketing bureau heeft een freelancer geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Klaar om te starten?
Case

manpower.nl

Bij Manpower (onderdeel van ManpowerGroup) doen ze aan uitzenden, detachering en werving & selectie. Hierbij staat de mens altijd voorop.

N

Twee dagen in de week

N

Ondersteuning van de Marketing afdeling

N

Webanalyse en dashboarding

Veelgestelde vragen

Waarom een webanalist inschakelen?

Het meten en inzichtelijk maken van online marketing activiteiten is ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk weten of je inspanningen en investeringen zich terug verdienen. Een juiste 0-meting en duidelijk meetplan zorgt er voor dat je altijd inzicht hebt in de resultaten.

Ik kan als freelance webanalist jouw bedrijf hierin adviseren en ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

“Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden.”

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd.

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten.

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.