Webanalist nodig?

Wil je weten wat jouw bezoekers daadwerkelijk doen op jouw website, zodat je eindelijk zicht hebt op wat jouw online marketing inspanningen opleveren? Dan is het goed om een website analist naar jouw data te laten kijken.

Aan de slag met een expert

Wat doet een website analist precies?

Uiteraard kan je elke maand honderden tot enkele duizenden euro’s stoppen in het online adverteren, maar hoe fijn is het als klanten zelf hun weg weten te vinden naar jouw website?

Een SEO specialist komt met een optimalisatieplan om de knelpunten van je website bloot te leggen. Door te kijken naar techniek, content en autoriteit kom ik met een analyse en advies. 

Bedrijven zien steeds beter de toegevoegde waarde van een sterke SEO strategie. In tegenstelling tot advertenties -waar je per klik betaald- profiteer je hier op de lange termijn van.

 

Werkzaamheden

Krijg inzicht in bezoekersgedrag

Zoals hierboven vermeld bestaat SEO uit techniek, content en autoriteit. De meeste SEO consultants weten van elk onderdeel wat af. Met mijn technische achtergrond heb ik een sterke focus gelegd op de technische kant van zoekmachine optimalisatie. Hierbij kijk ik o.a. naar de snelheid van je website, indexeerbaarheid, site architectuur en caching. Pas zodra de techniek goed staat kunnen we de content gaan optimaliseren en aan de autoriteit van je website werken.

 

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en hier en daar een corporate met hun online marketing inspanningen. Zowel op afstand als op locatie.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

"Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden."

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

"We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd. "

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

"Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten. "

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

De voordelen van een webanalist

Case

manpower.nl

Bij Manpower (onderdeel van ManpowerGroup) doen ze aan uitzenden, detachering en werving & selectie. Hierbij staat de mens altijd voorop.

N

Twee dagen p/w op locatie

N

Ondersteuning marketingafdeling

N

Analyses en dashboarding

Manpower website

Waarom een freelance webanalist?

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

Ervaring

Freelance webanalisten werken en analyseren voor veel verschillende bedrijven. Zo doen we veel verschillende werkervaring op en kunnen we dit weer in de praktijk toepassen.

Kosten

In tegenstelling tot een online marketingbureau heeft een ZZP'er geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Meer over website analisten

Waarom een webanalist inschakelen?

Het meten en inzichtelijk maken van online marketing activiteiten is ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk weten of je inspanningen en investeringen zich terug verdienen. Een juiste 0-meting en duidelijk meetplan zorgt er voor dat je altijd inzicht hebt in de resultaten.

Ik kan als freelance webanalist jouw bedrijf hierin adviseren en ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

9.3

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.