SEA specialist

ADirect goed zichtbaar voor potentiële klanten in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing? Dan doe je er goed aan om een sterk advertentiestrategie neer te zetten. Met alle mogelijkheden die je hebt om te adverteren raak je al snel het overzicht kwijt. Een SEA specialist biedt uitkomst.

Als SEA specialist ontwikkel ik een op maat gemaakt strategisch plan waarmee je gegarandeerd gaat scoren. Al een ingericht SEA account, maar heb je graag een second-opinion? Ook daarmee kan ik je helpen!

De voordelen van SEA

agsdi-analysis

Goed meetbaar

De effecten van online advertenties zijn goed meetbaar in Google Ads én Google Analytics. Zijn de resultaten niet zoals verwacht? Dan kan er snel worden bijgestuurd.

agsdi-target

Gerichte targeting

Adverteren in zoekmachines zorgt er voor dat jouw advertenties bij jouw doelgroep terecht komen op exact het juiste moment. Dit draagt bij aan meer conversies op jouw website.

agsdi-zoom

Invloed op SEO

SEA en SEO versterken elkaar. Door de snelle resultaten in Google Ads leer je wat wel en niet effectief is. Deze bevindingen kan je vervolgens doorvoeren in je SEO strategie.

Direct bovenaan in de zoekresultaten.
Als SEA specialist help ik je hierbij.

Met SEA, of Search Engine Advertising, maak je gebruik van de advertentiemogelijkheden van zoekmachines als Google en Bing. Doordat je jouw advertenties heel gericht op bepaalde zoekwoorden kan richten, worden de advertenties heel relevant voor potentiële klanten.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en hier en daar een corporate met hun online marketing inspanningen. Zowel op afstand als op locatie.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

Waarom een freelance
SEA specialist?

agsdi-adjust-circle-vert

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

agsdi-learn

Ervaring

Freelance SEA specialisten werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen ze veel verschillende werkervaringen op en kunnen ze dit weer in de praktijk toepassen.

agsdi-rocket

Kosten

In tegenstelling tot een online marketing bureau heeft een freelancer geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Klaar om te starten?
Case

drbrowns.nl

Dr. Brown’s is de producent van (medische) babyflessen en spenen, welke wereldwijd worden geadviseerd door artsen.

N

Ontwikkeling B2C webshop

N

Digitalisering B2B bestelproces

N

Conversie optimalisatie

Veelgestelde vragen

Waarom een SEA specialist inhuren?

Adverteren in zoekmachines is de afgelopen jaren een stuk complexer geworden. Vroeger voegde je eenvoudig zoekwoorden toe in Google Ads (voorheen Google Adwords) en maakte je een aantal advertentie teksten aan.

Tegenwoordig zijn het aantal mogelijkheden in Google Ads een stuk uitgebreider. Denk aan remarketing, waarbij je specifiek jouw websitebezoekers een advertentie laat zien. Of wat dacht je van bodaanpassingen op basis van apparaat of locatie?

Ik kan als SEA expert jouw bedrijf hierin adviseren en ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

“Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden.”

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd.

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten.

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.