Online marketing specialist

Wil jij vooruit met jouw online marketing of heb je een fantastische website, maar wordt deze niet gevonden in de zoekmachines?

Dan doe je er goed aan een specialist in te schakelen. Samen kijken we naar je huidige marketingkanalen, je resultaten en gaan we aan de slag met het vergroten van jouw merkbekendheid en het verhogen van je conversies.

Expertises

agsdi-zoom

Zoekmachine optimalisatie

Organisch gevonden worden via zoekmachine’s, d.m.v. technische optimalisaties, kwalitatieve content en autoriteit.
agsdi-target

Zoekmachine adverteren

Direct zichtbaar bij de juiste doelgroep en op het juiste moment in zoekmachines door te adverteren. 

agsdi-analysis

Webanalyse

Meten is écht weten. Het implementeren en configureren van de juiste meetinstrumenten is essentieel.
agsdi-browser

Conversie optimalisatie

Veel websitebezoekers betekent nog niet dat je daadwerkelijk iets verkoopt. Samen verhogen we het aantal conversies.
agsdi-bullhorn

Affiliate marketing

Laat andere bedrijven jouw merk promoten in ruil voor een kleine commissie. Uiteraard met volledige controle. 

agsdi-message-2

E-mail marketing

De tijd dat je simpelweg iedereen je nieuwsbrief kon mailen is voorbij. Hoe om te gaan met een lage CTR en de AVG? Ik help je!

Het realiseren van groei door het juist inzetten van online middelen.

Online marketing of internet marketing is een breed begrip en omvat veel expertises. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en e-mail marketing.

Het is belangrijk dat alle kanalen naadloos op elkaar aansluiten om jouw online vindbaarheid, het aantal websitebezoekers en het aantal conversies te verhogen. Met mijn specialistische kennis van deze online marketing kanalen en jarenlange ervaring help ik jouw onderneming verder groeien.

Even voorstellen

Ik ben Davey Smit,
Freelance online marketeer

Samenwerken met klanten om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na veel ervaring te hebben opgedaan aan bureauzijde én gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven was het tijd om de volgende stap te zetten.

Nu help ik als freelance online marketeer MKB, organisaties, start-ups en hier en daar een corporate met hun online marketing inspanningen. Zowel op afstand als op locatie.
Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

Waarom een freelance online marketing

specialist inschakelen?

agsdi-adjust-circle-vert

Flexibel

Met freelancers heb je korte lijnen en kan je gemakkelijk de drukte op de werkvloer opvangen, zelfs bij jullie op locatie. Korte of lange projecten; alles valt te bespreken.

agsdi-learn

Ervaring

Freelance online marketing specialisten werken voor veel verschillende bedrijven. Zo doen ze veel verschillende werkervaringen op en kunnen ze dit weer in de praktijk toepassen.

agsdi-rocket

Kosten

In tegenstelling tot een online marketing bureau heeft een ZZP’er geen hoge overhead kosten, zoals een duur kantoor. Hierdoor ligt ons uurtarief een stuk lager.

Case

drbrowns.nl

Dr. Brown’s is de producent van (medische) babyflessen en spenen, welke wereldwijd worden geadviseerd door artsen.

N

Ontwikkeling B2C webshop

N

Digitalisering B2B bestelproces

N

Conversie optimalisatie

Veelgestelde vragen

Welke marketingkanalen zet je in?
Wanneer je meer online rendement uit jouw website (of webshop) wilt halen, dan is het belangrijk om de juiste marketingkanalen in te zetten. Meervoud, want één kanaal doet op zichzelf weinig. Op basis van het See, Think, Do model van Google en de opgestelde doelstellingen kijken we welke kanalen we voor jouw bedrijf effectief in kunnen zetten.

Naast all-round online marketeer ben ik ook inzetbaar voor specifieke marketingkanalen in de marketingmix. Heb je bijvoorbeeld al specialisten in huis of ingehuurd, dan vul ik het team graag aan met mijn expertises, zoals (technische) SEO, SEA, display en web analyse.

Zijn jouw diensten maandelijks opzegbaar?
Zeker! Mijn dienstverlening is flexibel, waardoor je eenvoudig onze samenwerking kunt inrichtingen zoals het jou uitkomt. Uiteraard is het wel zo dat bedrijven die een langere samenwerking aan willen gaan een lager uurtarief betalen.

Referenties

“Davey heeft Kieswijs geholpen een nieuwe website te ontwikkelen, die beter bij onze doelstelling als bedrijf past en ook zeer gebruikersvriendelijk is. Zowel voor onszelf om te managen, als voor klanten die zich willen aanmelden.”

Yentl Pool
Creative Director, Kieswijs

We zijn heel tevreden over hoe je ons hebt begeleid heb in de wereld van ‘social media’. Je hebt dit heel professioneel gedaan en met heldere uitleg hebben we hier veel van geleerd.

Diana Komen
Verkoop en Marketing, Knipping

Davey is een ware professional! Hij is technisch goed onderlegt maar kan ook op een business niveau goed meedenken. Hij begrijpt de vraag achter de vraag. Met Davey in je team zit je goed en ik huur hem graag in voor opdrachten.

Eelco Wynia
CEO, SiteEffect

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag nog met jouw online succes. Neem direct contact op.