Website nodig?

Jouw online visitekaartje

Tegenwoordig kan je er als bedrijf of organisatie niet meer om heen; het hebben van een website. Een website laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Het is je online visitekaartje en voor velen de eerste indruk die zij van jou krijgen. Een aantrekkelijke, moderne en gebruiksvriendelijke website verhoogt je conversie.

Ik help je hier graag bij. Samen ontwikkelen we een website die aansluit bij jouw bedrijf. Lees snel verder om meer te leren over mijn aanpak en de extra stappen die ik maak om van jouw website een succes te maken.

Werkwijze

Vooraf weten waar je aan toe bent. Zó pak ik het aan.

1. Ontmoeting

Een ontmoeting. Daar begint het mee. Zo weten alle partijen precies wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we heen willen. Bij voorkeur bij jou op locatie, zodat ik een indruk kan krijgen van het bedrijf, de sfeer en uitstraling. Daarna kunnen we van start.

2. Uitwerking

Nadat we elkaar hebben leren kennen zal ik een voorstel maken. Dit voorstel is gebaseerd op jouw wensen, maar ook op de verwachtingen van jouw klanten. Pas zodra jij akkoord bent met het voorstel zal de ontwikkeling worden gestart.

3. Ontwikkeling

De productie is in volle gang. Wees gerust, ook hier krijg je een kijkje in de keuken. Je krijgt zo snel mogelijk toegang tot de ontwikkelomgeving. Zo weet je precies hoe het er voor staat en de voortgang volgen.

4. Lancering

Nadat de technische implementatie voltooid is vind er nog een optimalisatieronde plaats. Zijn we beide volledig tevreden over het eindresultaat, dan zetten we de website online. Gefeliciteerd met je nieuwe website!

Een website waar jij echt wat aan hebt en zelf mee aan de slag kan. Dat is het doel.

Websites zijn dynamisch. Ze groeien mee met het bedrijf en doelstellingen. Het is belangrijk dat jouw website hierop is voorbereid.

Hoe ik jou daar bij help

Mijn websites ontwikkel ik in WordPress. WordPress is een CMS; een Content Management Systeem. Dit betekent dat je zonder technische kennis eenvoudig diverse aspecten van de website kunt aanpassen en onderhouden. Hieronder vind je een overzicht met alle voordelen die mijn websites bieden.

Voordelen

Internet is de place-to-be. Of je nu een persoonlijke blog bijhoudt of producten verkoopt.

Op maat gemaakt

Geen standaard template waar je alleen nog tekst in hoeft te zetten. De website wordt gemaakt met de uitstraling van jouw bedrijf als uitgangspunt.

Eenvoudig aanpasbaar

Het is belangrijk dat jij zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kan aanpassen op de website. Ik leg het je uit.

Responsive

In deze tijd kom je er niet mee weg om geen mobiele website te hebben. Mijn websites passen zich aan op basis van het apparaat van de gebruiker.

Zoekmachine vriendelijk

Wat heb je aan een website als deze niet gevonden wordt in Google. Ik zorg dat jouw website zoekmachine vriendelijk is.

Uitbreidbaar

De door mij ontwikkelde websites maken gebruik van WordPress. Dit betekent dat je jouw website in de toekomst eenvoudig kunt uitbreiden met extra functionaliteiten.

Meetbaar

Je wilt graag weten waar je in investeert. Ik zorg dat jij volledig inzicht hebt in wat jouw bezoekers doen op de website.

Klanten

Laten we aan de slag gaan!

Maak direct een afspraak